Begeleiding

Komt het spreken niet of onvoldoende op gang? Is er een hulpmiddel nodig of is er al een hulpmiddel maar weten jullie niet goed hoe je dit in moet zetten?

Dan is het belangrijk om met elkaar te gaan kijken hoe we uw kind kunnen helpen. Samen gaan we kijken hoe we de communicatie kunnen stimuleren en of hier een hulpmiddel bij nodig is. Hierbij is het belangrijk om naar het hele plaatje te kijken. Wat laat uw kind zien en hoe kunnen we daarop verder bouwen. Dit gaan we met elkaar uitzoeken om vervolgens een plan te maken. Hierbij spelen jullie als ouders/ verzorgers een belangrijke rol. Samen kijken we hoe jullie uw kind kunnen ondersteunen naast de drukte van het leven.

Hierin is het hele netwerk om het kind belangrijk. Dus ook de organisatie waar uw kind zit, degene die oppast en de rest van de familie.

Bent u benieuwd of wij een match zijn en of ik de juiste ondersteuning kan bieden? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier en ik neem contact met u op om vrijblijvend kennis te maken.