Organisatie

Heb je binnen uw organisatie te maken met personen die zich niet of niet voldoende verbaal kunnen uiten? Wilt u of willen jullie meer gebruik maken van communicatiehulpmiddelen? Maar weten jullie niet precies hoe jullie dit het beste kunnen aanpakken, zodat iedereen de juiste begeleiding krijgt? Dat het team niet overbelast raakt, maar ook juist de voldoening uit hun werk halen? Wat kan je als managementteam doen om dit te bewerkstelligen?

Dit zijn vragen die ik samen met jullie kan onderzoeken en beantwoorden. Samen maken we een plan en zullen dat met elkaar gaan uitvoeren. Op deze manier kan je als organisatie de juiste zorg bieden aan de cliënten binnen jullie organisatie.

Binnen een organisatie wordt het gebruik van hulpmiddelen steeds belangrijker. Personen die onvoldoende kunnen communiceren hebben recht op de juiste hulp en ondersteuning. Maar hoe kan je dat bewerkstelligen nu de druk binnen de zorg al zo hoog is Door geheel vrijblijvend met elkaar kennis te maken, kunnen we samen in kaart brengen wat jullie hulpvragen zijn. Aan de hand daarvan zal een voorstel opgesteld worden en kan een samenwerking opgestart worden.